Başlangıç > Kategorilenmemiş > Kardashian’ın Hakkından, Şahin K Gelir

Kardashian’ın Hakkından, Şahin K Gelir


Twitter’da sözde Ermeni soykırımının tanınması yönünde iletiler giren Ermeni asıllı ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Londra’da yaşayan bir Türk ile bu konuda sanal bir tartışmaya girmişti. Kardashian, “meraals” adlı kadın kullanıcının “Gerçek olmayan bir şeyi tanıyamazsınız. Ermeni soykırımı diye bir şey yoktur” iletisine cevaben, “Artık Ermeni soykırımını tanımanın zamanı geldi” diye yazmıştı. Ünlü yıldız, Twitter’a yüklediği “Evet, Ermeni soykırımını tanımalıyız” yazan bir billboard fotoğrafıyla da Türk sevenlerini çok üzmüştü. Türk hayranları fotoğrafın altına “Ne mutlu Türk’üm diyene” yazarak Kardashian’a tepki göstermişti. Paris Hilton’un kankası olmasıyla ve zenci 3. sınıf bir repçi ile çektiği pornografik filmle ünlenen Kardashian’ın düşüncelerini değiştirmek için harekete geçen Dışişleri Müsteşarlığı ve Washington Büyük Elçiliği, “Dinsizin hakkından imansız gelir” diyerek Türkiye’nin Taçsız Kral’ı ve Türkiye’nin Gerçek Kral’ı olarak tanınan ünlü yönetmen ve film yapımcısı Şahin Yılmaz’ı (Şahin K) Kültür Elçisi olarak Kim Kardeshian’la görüşmeye gönderme kararı aldı.


Dinsizin Hakkından İmansız Gelir

Dışişleri Müsteşarı Elkatmış
Dışişleri Müsteşarı Elkatmış

Kardeshian’ın, Ünlü yapımcı Şahin Yılmaz’la aynı sanat camiasından olduklarını dile getiren Dışişleri Müsteşarı Özcan Elkatmış, “Ellerinde kanıtlarla koskoca devlet adamlarını gönderip madara edecek değildik ya, zaten Washington Büyükelçimiz kesinlikle görüşmeye gitmem dedi, oturduk düşündük, dinsizin hakkından imansız gelir deyip teklifimizi Kardashian’ın dilinden anlayacak tek isim olan Şahin Bey’e sunduk. Şahin Bey de seve seve yaparım dedi. En kısa sürede Şahin Bey’i Kültür Elçisi olarak bu hanım arkadaşa göndereceğiz” dedi. Bu tür olayları çözmek için Kültür Elçisi olarak seçilen kişilerin önemini vurgulayan Elkatmış, “Şahin Bey’in bu işin üstesinden geleceğine inancımız sonsuz. Şahin Bey bu işin üstesinden gelsin, Serj Sarkisyan’a da kültür elçisi olarak Şahin Bey’i göndermeyi düşünüyoruz. Sayın Sarkisyan laftan falan anlamıyor. Umarım Sayın Sarkisyan sahil mpg’i biliyordur” dedi.

Şahin K: Seve Seve Kabul Ettiririm

Dışişleri Müsteşarı Özcan Elkatmış’ın açıklamalarının ardından gözler Şahin K’ya çevrildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Şahin K; “Kim kardeşimizi yakından takip eden biriyim. Oyunculuk olsun, kişilik olsun gayet iyi ve başarılı bir arkadaşımız. Sadece aklı biraz karışmış, gidip konuşucam. Sanıyorum ki Kim arkadaşımızın tek eksiği de belli. Seve seve kabul edeceğini düşünüyorum ki zaten izleyenlerim de benim ne kadar ikna edici biri olduğumu gayet iyi bilir” dedi.

YHA


Kategoriler:Kategorilenmemiş Etiketler:, , ,
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın